• Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

Ambassadeur van Stichting SPOTS

Vanaf 1 april 2016 is Flyersonline ambassadeur en sponsor van Stichting SPOTS. Bij iedere bestelling die u bij Flyersonline plaatst doneren wij €2,- aan Stichting SPOTS. Plaatst u een bestelling van €1000,- of meer dan ontvangt u als dank een pluche knuffel van Stichting SPOTS.

Save and Protect Our TreasureS

Oprichter en eigenaar van Flyersonline, Henk Sint, is een fervent liefhebber van Afrika en wildlife, in het specifiek de katachtige. In zijn reis door Afrika afgelopen zomer kwam hij in contact met deze prachtige maar bedreigde dieren. Hij besloot daarom meer te willen doen en nam contact op met Simone Eckhardt oprichtster van Stichting SPOTS. Een kennismakingsgesprek volgde en dit leidde uiteindelijk tot een samenwerkingsverband tussen Stichting SPOTS en Flyersonline.

“Als ik aan Afrika denk, denk ik aan wilde katachtigen zoals de cheeta's, leeuwen en het luipaard. Voor mij is het onvoorstelbaar dat generaties na mij deze dieren niet meer gaan zien tijdens een bezoek aan Afrika. Vandaar dat ik mijn steentje wil bijdragen om te zorgen dat deze dieren er ook over enkele decennia nog zijn. Ze horen bij Afrika”

Henk Sint, Flyersonline

Doelstelling stichting SPOTS

Stichting SPOTS zet zich in voor de wilde katachtige en focust zich daarbij vooral op de leeuw, de cheeta en het luipaard. SPOTS streeft naar een wereld waarin deze bedreigde roofdieren in het wild bewonderd kunnen worden. Om deze doelstelling te behalen ondersteunt Flyersonline tot en met 31 december 2016 een drietal projecten van Stichting SPOTS. Update: mijlpaal 2 is inmiddels gestart.

Flyersonline zal ondersteuning bieden in de aanschaf van camera-traps, het geven van voorlichting en educatie aan de lokale bevolking en investeren in het grootschalige leeuwenproject CLAWS. Meer informatie over deze projecten kunt u vinden op onze donatie pagina. Op deze pagina wordt tevens bijgehouden hoeveel Flyersonline heeft gedoneerd aan Stichting SPOTS en het verloop van de verschillende projecten.

Hoe kunt u helpen?

Door uw drukwerk te bestellen bij Flyersonline steunt u automatisch Stichting SPOTS. Voor iedere bestelling die binnenkomt bij Flyersonline doneren wij €2,- aan Stichting SPOTS. Plaatst u een bestelling van €1000,- of meer dan ontvangt u als dank een pluche knuffel van Stichting SPOTS. Over de opbrengst van deze actie houden wij u uiteraard op de hoogte. Wilt u weten hoeveel Flyersonline al heeft gedoneerd? Bekijk dan onze donatiemeter, schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook voor updates.

Heeft u momenteel geen drukwerk nodig maar wilt u wel doneren of heeft u drukwerk en wilt u een extra donatie maken? Stort uw donatie dan op bankrekeningnummer IBAN: NL90INGB0004611235 ten name van Stichting SPOTS te Etten-Leur.

Stichting SPOTS voldoet aan de regelgeving en is aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over Stichting SPOTS en de samenwerking met Flyersonline? Meer informatie is te vinden op www.stichtingspots.nl.