• Eigen FSC® drukkerij

 • Specialist in maatwerk

 • Gratis bestandscontrole

 • Gratis verzending

 • Eigen FSC® drukkerij

 • Specialist in maatwerk

 • Gratis bestandscontrole

 • Gratis verzending

 • Rekeningmapjes drukken
 • Rekeningmapjes bedrukken
 • Rekeningmapjes eigen ontwerp
 • Rekeningmapjes horeca

Rekeningmapjes drukken

Rekeningmapjes

Uw eigen rekeningmapjes drukken om op een professionele wijze de rekening aan uw klant te overhandigen. De rekeningmapjes zijn verkrijgbaar in 4 verschillende modellen waarbij zowel de buitenzijde als de binnenzijde in full colour te bedrukken is. Als optie kan er gekozen worden om de rekeningmapje te lamineren met enkelzijdig of dubbelzijdig glans, mat of krasvast laminaat. Indien uw drukbestand een volvlak bevat, adviseren we om de rekeningmapjes te lamineren om breken te voorkomen. De rekeningmapjes worden plano, uitgevouwen geleverd.

 • Al vanaf 25 stuks te bestellen
 • Keuze uit 4 papiersoorten
 • Snelste levertijd van 24 uur
 • Gratis levering in Nederland en België

Bestellen Templates Bestelgids

Product nummer: 107Flyers OnlineFlyers Online
4.4634

Rekeningmapjes voor uw horecaonderneming

Uw eigen rekeningmapjes drukken in de kleuren van uw huisstijl. Zo kunt u kiezen uit 4 modellen met ieder hun eigen karakteristieke uitstraling. Model 1 (zie voorbeeld rechts) heeft 2 flappen waarvan 1 flap een mooie contour heeft. De rekening kan middels een paperclip aan het middenstuk van het rekeningmapje bevestigt worden.

Model 2 en 3 (zie voorbeeld van model 2 onder) hebben rechte hoeken en worden op iets minder dik papier gedrukt om te voorkomen dat het rekeningmapje op gaat staan. De onderste flappen zorgen ervoor dat de rekening netjes ingestoken kan worden. Vervolgens overhandigt u op een professionele wijze de rekening aan uw klanten.


Rekeningmapje model 1

Rekeningmapje model 2


Rekeningmapjes in kleine oplage zijn te bestellen vanaf 25 t/m 2500 stuks. Hierbij is het mogelijk om een eigen aantal in te vullen zodat u nooit teveel hoeft te bestellen. Heeft u de rekeningmapjes snel nodig? Kies dan voor de 24 uurs spoedlevering.

Grote oplage rekeningmapjes worden offset gedrukt en zijn te bestellen vanaf 1000 t/m 100.000 stuks. Ook hierbij is het mogelijk om een eigen aantal in te vullen. Levertijd 4 werkdagen.

Speciale aanvraag? We maken graag een offerte op maat. Binnen 8 uur ontvangt u de offerte.

Bedrukte rekeningmapjes

De rekeningmapjes kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig in full colour bedrukt worden. Uitsluitend op model 4. Dit wil zeggen dat niet alleen de buitenzijde maar ook de binnenzijde voorzien kan worden van uw eigen ontwerp. Leuk om aan de binnenzijde bijvoorbeeld de klant te bedanken. De papiersoorten waaruit u kunt kiezen zijn gesatineerd mc (glanzend), silk mc (mat), offset (hoogwit) en PaperWise (beige, 100% gerecycled). Hierdoor zal het rekeningmapje volledig aan uw uitstraling wensen voldoen. De papiersoorten eerst zien en aanvoelen? Vraag gratis onze samplemap aan.

Rekeningmapjes met luxe afwerking

Voor een luxe uitstraling en extra stevigheid kunnen de rekeningmapjes voorzien worden van enkelzijdig of dubbelzijdig glans laminaat, mat laminaat of krasvast laminaat. Door de beschermlaag van het laminaat wordt tevens de gebruiksduur van het drukwerk verhoogd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vingerafdrukken, vuil en waterdruppels af te vegen met een doekje, zonder enig kwaliteitsverlies van het drukwerk.


Rekeningmapje model 4


Grote en kleine oplage rekeningmapjes bedrukken

Model 4 is de grootste uitvoering onder onze rekeningmapjes. Het eindformaat van deze geplakte rekeningmap is 218 x 297 mm. Hier past dan ook keurig een A4 vel in. Deze rekeningmap is tevens geschikt als factuurmap. Verstuur met deze map bijvoorbeeld de fysieke factuur op naar uw klant. Uw klant ervaart hierdoor een professionele beleving wat voor positieve reacties kan zorgen.

Doordat dit rekeningmapje geplakt dient te worden valt deze iets hoger in prijs uit dan de andere modellen. Het rekeningmapje wordt door ons geplakt, dichtgevouwen en compleet afgeleverd. Omdat de binnenzijde niet zichtbaar is na het dichtvouwen kan bij dit model enkel de buitenzijde bedrukt worden in het door u aangeleverde ontwerp.

1 Kies het formaat Tekstweergave
2 Kies de bedrukking Tekstweergave
3 Kies de papiersoort
4 Kies het papiergewicht
5 Kies het laminaat
6 Kies het aantal ontwerpen