• Eigen FSC® drukkerij

 • Specialist in maatwerk

 • Gratis bestandscontrole

 • Gratis verzending

 • Eigen FSC® drukkerij

 • Specialist in maatwerk

 • Gratis bestandscontrole

 • Gratis verzending

Kranten drukken

Kranten

Bij Flyersonline kun je terecht voor het drukken van jouw eigen krant. Of je nu op zoek bent naar een krant om nieuws of aanbiedingen te presenteren, een persoonlijke krant wilt maken of een krant wilt gebruiken als marketingmiddel, wij helpen je graag verder.

 • Leverbaar in 4 uitvoeringen
 • Keuze uit 10 papiersoorten
 • Kant en klaar geleverd
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
 • Krant laten drukken kleine en hoge oplage

Bestellen Maatwerk offerte Templates Bestelgids

Product nummer: 1212Flyers OnlineFlyers Online
4.4634

Professionele kranten drukken

Het presenteren van nieuws op een professionele manier kan je doen door bijvoorbeeld kranten laten drukken. Een krant is een uitstekend middel om jouw informatie op een overzichtelijke en duidelijke manier te presenteren. Bij het drukken van een krant is het belangrijk dat deze een goede kwaliteit heeft. Gelukkig kan je bij Flyersonline terecht voor het drukken van kranten van de hoogste kwaliteit.

Persoonlijke kranten drukken

Misschien wil je een eigen krant laten drukken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor een jubileum, een speciale gelegenheid of als een bijzonder cadeau. Flyersonline biedt verschillende opties voor het personaliseren van jouw krant. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een eigen ontwerp en afbeeldingen, maar ook voor speciale lettertypes en kleuren. Daarnaast is er de keuze uit verschillende krant formaten (zoals A3 gevouwen naar A4) en papiersoorten om jouw persoonlijke krant nog unieker te maken. Het bestellen van persoonlijke kranten is eenvoudig en snel, en je kunt altijd rekenen op een snelle levertijd en goede service.

Duurzaam, mat of glanzend papier?

Bij het drukken van kranten is het van groot belang dat de juiste papiersoort wordt gekozen. Het is immers de basis waarop de boodschap wordt gepresenteerd. Bij Flyersonline heb je de keuze uit verschillende papiersoorten en gewichten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een glanzende of matte papiersoort, afhankelijk van de uitstraling die je wenst te creëren. Daarnaast kan je ook kiezen voor verschillende gewichten papier, zodat jouw krant een solide en professionele uitstraling heeft.

Wanneer je kiest voor Flyersonline, ben je ervan verzekerd dat jouw kranten op milieuvriendelijke wijze worden geproduceerd. Zo drukken wij op papier dat FSC-gecertificeerd is. Dit houdt in dat het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en dat de productie ervan voldoet aan strenge eisen op het gebied van duurzaamheid. Ook kan je kiezen voor gerecycled FSC papier of papier gemaakt van landbouwafval. Hiermee draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar heeft jouw krant ook nog eens een extra duurzame uitstraling.

Snelle levering en service

We vinden het belangrijk dat je snel beschikt over jouw kranten. Daarom leveren we deze kant en klaar af. Bovendien hebben we een zeer snelle levertijd van slechts 5 werkdagen! Dit betekent dat de kranten al binnen enkele dagen thuis, op kantoor of op het bedrijf geleverd worden. En het mooie is: we rekenen geen verzendkosten!

Of je nou 1 krant wil laten drukken of meer, wij helpen je graag bij het drukken van kranten die er niet alleen professioneel uitzien, maar ook passen bij jouw huisstijl.

Aantrekkelijke prijzen, hoge kwaliteit

Bij Flyersonline kunt je altijd rekenen op lage prijzen en topkwaliteit kranten. We bieden niet alleen aantrekkelijke tarieven, maar ook hoogwaardige kwaliteit.

Met onze snelle levertijd, gratis verzending en uitgebreide keuze aan papiersoorten en gewichten, ben je verzekerd van een uitstekende service en topkwaliteit kranten. Wacht niet langer en bestel jouw kranten vandaag nog bij Flyersonline!

Extra: download je template

Je wilt natuurlijk dat alles goed gaat met het drukken van de kranten. Help ons daarom een handje en zorg dat alle bestanden in orde zijn. Hieronder vind je verschillende templates die je gratis kunt downloaden als pdf of als Adobe InDesign/Illustrator-template. Hierin vind je alle informatie over vouwlijnen, snijlijnen en de afloop! Kom je er niet uit? Schroom niet en neem gerust contact op!

1 Kies het formaat Tekstweergave
2 Kies de bedrukking Tekstweergave
3 Kies de papiersoort
4 Kies het papiergewicht
5 Kies het aantal ontwerpen