• Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

  • Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

In tijden van isolatie biedt drukwerk tastbare communicatie

10 april 2020 om 12:44

Waar jarenlang achter elkaar PostNL moest melden dat de hoeveelheid post afnam, kwam deze week het bericht dat er opeens meer ansichtkaarten verstuurd worden. Ook Flyersonline ziet een toename aan gedrukte ansichtkaarten.

Een kaartje sturen naar medewerkers

Veel relaties sturen nu naar hun medewerkers een kaartje om hen een hart onder de riem te steken. Het kaartje kan een los poststuk zijn, of onderdeel zijn van een pakket welke verstuurd wordt. Zie biedt Flyersonline ook brievenbusdoosjes aan waar bijvoorbeeld een boekje, chocolade of iets anders inzit, waarbij een kaart een persoonlijke boodschap bevat voor de medewerker.

Laat ons het werk doen

Flyersonline biedt de service om de ansichtkaarten al meteen in te printen met NAW-gegevens en eventueel met een persoonlijke aanhef. Je stuurt ons een excelbestand samen met het digitale drukbestand. Wij sturen jou eerst een proef en verzorgen jouw mailing van A tot Z. Uiteraard houden wij hierbij de AVG-regels goed in de gaten. Wil je gebruik maken van deze service, bel dan met Faruk op 010 - 7 410 420 of mail naar faruk@flyersonline.nl.

Tastbare communicatie met ansichtkaarten

Post naar jouw klanten: tastbaar contactmoment

Verkopers zullen nu niet de weg op kunnen gaan om bezoeken af te leggen. Via FaceTime, Teams of Zoom kan er zakelijk (en privé) veel, maar een tastbaar contactmoment is er niet met de klant. We zien dat onze relaties juist nu kiezen voor drukwerk als communicatiemiddel in de vorm van een direct mail. Dus niet alleen hart onder de riem voor medewerkers, maar ook een tastbaar contactmoment met klanten en andere relaties. Een goed voorbeeld is een magazine of brochure met de diensten en producten, geactualiseerd met de maatregelen die het bedrijf heeft genomen in deze tijd.

Flyersonline ondersteunt onze relaties

Om ervoor te zorgen dat ieder nieuw idee welke zorgt voor een tastbaar contactmoment een kans van slagen krijgt, biedt Flyersonline nu 15% korting aan op al haar producten. Niet alleen zijn we de snelste van Nederland en België, ondersteunen we jou met bijna 40 jaar drukwerkervaring, maar hebben wij de prijzen van onze digitale drukwerkproducties drastisch kunnen verlagen door samen te werken met onze leveranciers (uiteraard is dit een tijdelijke actie).

We nodigen je graag uit om jouw idee te testen, te communiceren met jouw medewerkers en klanten. Wil je sparren met ons, wil je weten hoe andere klanten van ons communiceren, of wil je gewoon weten wat jouw productie mag kosten bij Flyersonline, bel ons of mail ons. We staan iedere dag tussen 09h00 en 18h00 klaar om je te helpen. Mail met faruk@flyersonline of bel met 010 - 7 410 420.