• Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

  • Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

Flyersonline eigen productie digitaal drukwerk Kodak Nexpress S3000

Een echte drukkerij

Onze naam doet anders vermoeden. Online drukwerk bestellen, maar toch zijn wij een echte drukkerij. Al meer dan 30 jaar ervaring, met zo'n 20 betrokken vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al uw grafische producties.

Niet alleen controleren we handmatig en gratis uw bestanden, ook in persoonlijk advies vooraf willen wij u van dienst zijn. Echt aan tafel met specialisten die u adviseren bij de realisatie van uw grafische producties.

Flyersonline over ons - De Drukkerij

Echt ervaren

Naast de modernste digitale én conventionele drukpersen, hebben wij ook de modernste pre- en afterpress apparatuur in huis.

De machines worden bediend door gemotiveerde vakmensen waar u op kunt vertrouwen. Zij weten hoe nauw drukwerk luistert. Daarom denken zij eerst voordat ze wat doen. Deze mensen bestaan echt! Zij zijn diegene die onze organisatie maken.

Van orderbegeleider tot inpakker, het team van Flyersonline staat altijd garant voor uw productie en een perfect eindresultaat. Van voorbereiding tot aflevering.

 

Echt contact

Door verder te kijken dan anderen, zien wij uw echte wensen. Door niet alleen te luisteren, maar echt te verstaan wat u zegt. Op deze manier is service niet slechts een belofte, maar voor ons een kwestie van doen. Zo versturen wij binnen 8 uur uw aangevraagde offerte voor producties die wij niet standaard online aanbieden. Maar ook controleren wij gratis en vakkundig uw bestanden. Ook al moet de order nog geplaatst worden, u wilt van te voren toch echt weten of u op de goede weg bent met de technische opmaak van uw document.

Flyersonline over ons - hulp en advies

Echt Flyersonline

Bij ons geen mooie verhalen, maar wel heel mooi drukwerk. Drukwerk met een FSC keurmerk. Want als één van de eerste drukkerijen in Nederland waren wij FSC gecertificeerd. Voor meer informatie kunt u de FSC pagina bekijken.

Bij ons echt drukwerk. Dat vinden wij echt. Maar eigenlijk is dat gewoon zoals het hoort. Benieuwd naar onze kwaliteit? Vraag dan gratis de Flyersonline samplemap aan. Gratis bezorgd in heel Nederland en België.

Heeft u vragen? Misschien wordt uw vraag beantwoord op de klantenservice pagina. Wanneer u liever direct contact wilt kunt u ons gerust bellen op 010 - 7 410 420.

Een echt kijkje in de productie

Wil je zien dat het allemaal echt is? Dan ben je natuurlijk uitgenodigd bij ons om te komen kijken in onze drukkerij in Rotterdam. Is dat te ver weg? Bekijk dan hier onze bedrijfsfilm.