• Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

  • Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

Flyersonline drukt iedere nacht de Six-daily

08 januari 2018 om 12:45

Tijdens de Wooning Zesdaagse Rotterdam levert Ahoy iedere nacht het drukwerkbestand aan voor de Six-daily, de dagelijkse krant van het evenement. ’s-Nachts wordt deze krant gecontroleerd door onze pre-press afdeling, gedrukt en gevouwen, zodat het de volgende ochtend in alle vroegte afgeleverd kan worden bij Ahoy om uitgedeeld te worden aan de bezoekers van het evenement.

Flyersonline laat met deze mooie productie zien dat het meer is dan een online-drukkerij.

Out-of-the-box producties

“Uiteraard bieden wij standaard producten aan op onze website, maar we zien dat onze klanten ook out-of-the-box producties hebben. Of dit nu speciaal drukwerk is, of dat het gaat om een speciale levertijd, ons team met specialisten staan hiervoor klaar”, aldus Faruk Yildiz, Sales manager van Flyersonline. “We zijn blij dat wij in de loop der jaren een naam hebben opgebouwd die zegt dat het onmogelijke bij ons toch mogelijk is. Een specifiek voorbeeld? Dat we bijvoorbeeld maatwerk offertes binnen 8 uur maken”.

Betrouwbaarheid

Zo staan tijdens de Wooning Zesdaagse Rotterdam iedere nacht een pre-press medewerker, een drukker en een nabewerker gereed om deze productie tot een goed einde te brengen. Het is natuurlijk van groot belang dat de krant iedere ochtend wel op tijd wordt geleverd. Het feit dat Flyersonline nu voor het vierde jaar op rij deze productie verzorgt, geeft aan dat de organisatie van de Zesdaagse kan vertrouwen op Flyersonline.

Ervaren vakmensen

Ook voor speciale drukproducties biedt Flyersonline de juiste oplossing. Yildiz: “Er werken naast gekwalificeerde productiemensen bij Flyersonline ook zeer ervaren mensen met kennis van zaken die weten waar Abraham de mosterd vandaan haalt. Of het nu gaat om het geven van advies, meekijken met een offerte of het begeleiden van een order zodat het product op de juiste plaatst op het juiste moment wordt afgeleverd, we doen het allemaal.”

Bekijk het productieproces van de Six-daily van 2017.