Wij zijn open en geven je 15% korting. Profiteer ook van spoedleveringen zonder toeslag.
Chat, mail of bel ons op 010 - 7 410 420. Meer informatie

  • Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

Kopkaarten bedrukken Kopkaarten bedrukken

Kopkaarten drukken

Kopkaarten

Op zoek naar een informatiedrager voor uw product? Laat dan uw eigen kopkaarten drukken. Kopkaarten zijn stevige kartonnen kaartjes waar een productzakje aan vast kan worden geniet. Deze kartonnen kaartjes, headerkaarten, hangtabs of hang-ups genoemd, zijn ideaal om uw producten te voorzien van extra informatie. Deze kaarten kunnen worden opgehangen aan het standaard eurolock ophangsysteem. Kies voor normaal of PaperWise papier. PaperWise papier heeft dezelfde kwaliteiten als normaal papier maar is gemaakt van 100% landbouwafval.

  • Professionele informatiedrager voor uw product
  • Afgewerkt met euroslot voor standaard eurolock systeem
  • Betaalbare verpakking met een professionele uitstraling
  • Altijd gratis levering binnen Nederland en België

Bestellen Templates Bestelgids

Product nummer: 408
Flyersonline 8.810 560
1 Kies het formaat Tekstweergave
2 Kies de bedrukking
3 Kies de papiersoort
4 Kies het papiergewicht
5 Kies het laminaat
6 Kies het aantal ontwerpen 

 Eurosleuf kopkaarten

De unieke kopkaarten van Flyersonline zijn nu nog voordeliger in prijs. Daarnaast hebben wij voor dit product de beste papiersoort uitgekozen, namelijk 300 grams enkelzijdig sulfaatkarton. Deze papiersoort heeft een gladde en glanzende uitstraling waardoor afbeeldingen en foto's er mooi en krachtig uit zullen zien. Laat uw kopkaarten drukken bij Flyersonline en wees eigenaar van de beste kopkaarten in het schap!

Kopkaarten bedrukken

Kopkaarten zijn perfect om uw producten te voorzien van extra informatie. Ook zijn kopkaarten ideaal als afsluiting van uw productzakjes. Kopkaarten zijn simpel in gebruik en kunnen gemakkelijk bevestigd worden aan het productzakje door middel van nietjes. Met een stijlvol kopkaartje bevestigd aan uw product heeft u een stevige, opvallende en bovendien betaalbare verpakking.

Kopkaarten met eurosleuf

Gedrukte kopkaarten worden als afwerking gestanst en gerild. Met het stansen wordt een euroslot in de kaarten gecreëerd. Door het stansen van een euroslot in de gedrukte kopkaarten kunnen deze opgehangen worden aan het standaard eurolock ophangsysteem. Dit systeem bestaat uit boardhaken, displayhaken of perfohaken waar hangups, hang tabs en andere producten met een eurosleuf aan gehangen kunnen worden.

Full colour kaarten bestellen

Onze kopkaarten zijn leverbaar in 10 verschillende formaten. Het formaat dat u ziet op de productpagina is het gevouwen eindformaat. De kaarten worden enkelzijdig in full colour gedrukt op 300 grams eenzijdig sulfaatkarton. Dit is een extra stevige papiersoort met aan de buitenzijde een gladde en glanzende uitstraling. Als afwerking worden de kopkaarten (afhangend van het formaat) met een enkele of een dubbele eurosleuf gestanst.

De levertijd van de gedrukte kopkaarten is 5-6 werkdagen. Ook kunt u kiezen uit een spoedlevering van 48-uur of van 4 werkdagen. De kopkaarten worden plano geleverd, dit betekent dat ze wel gerild maar nog niet gevouwen zijn. De gestanste eurosleuven worden niet uitgebroken uit de kopkaarten. Mocht uw gewenste formaat of afwerking er niet bij staan dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.