• Eigen FSC® drukkerij

 • Specialist in maatwerk

 • Gratis bestandscontrole

 • Gratis verzending

 • Eigen FSC® drukkerij

 • Specialist in maatwerk

 • Gratis bestandscontrole

 • Gratis verzending

 • Menukaarten drukken
 • Menukaarten kleine oplage
 • Menu kaarten drukken
 • Professionele menukaarten

Menukaarten

Menukaarten

Bij Flyersonline kan je voordelig jouw eigen unieke menukaarten laten bedrukken voor jouw horecaonderneming, restaurant of evenement. Hiermee presenteer je op een professionele wijze het menu aan jouw gasten.

 • Ongevouwen en gevouwen menukaarten
 • Snelste levertijd van 24 uur
 • Keuze uit 15 eindformaten
 • Gratis levering in Nederland en België

Bestellen Maatwerk offerte Templates Bestelgids

Product nummer: 279Flyers OnlineFlyers Online
4.4634

Formaten menukaarten

Flyersonline biedt hippe menukaarten in verschillende formaten, bijvoorbeeld menukaarten a4, menukaarten a5 of menukaarten in b formaten. Je kan ook nog kiezen uit een staand, liggend of vierkant formaat. Laat jouw horeca menukaarten vandaag nog bedrukken!

Trendy menukaarten

Wil je professionele, maar toch ook trendy menukaarten voor jouw onderneming laten drukken? Bij Flyersonline heb je een ruime keuze in mogelijkheden. Bij ons kan je kiezen uit maar liefst 7 verschillende papiersoorten, meerdere papierdiktes en af te werken met verschillende mogelijkheden tot afwerkingen en veredeling. Kies bijvoorbeeld voor een luxe uitstraling met glans, mat of krasvast laminaat. Bij jouw keuze voor bijvoorbeeld glanslaminaat krijgen de menukaarten niet alleen een mooie glans, maar zijn ze ook gemakkelijk af te nemen met een doekje. Hartstikke handig in de horeca! Wij bieden zowel gevouwen als ongevouwen menukaarten, waarbij je kan kiezen uit verschillende vouwwijzen en eindformaten.

De gevouwen menukaarten zijn voorzien zijn van één of meerdere rillen, afhankelijk van de gekozen vouwwijze. Dit zorgt ervoor dat de menukaarten mooi strak gevouwen blijven en altijd een goede indruk geven. Flyersononline levert als gevouwen menukaarten de modellen twee-, drie- en zelfs vier-luik horeca menukaarten.

En wist je dat onze menukaarten plano, oftewel uitgevouwen, worden geleverd? Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt de menukaarten gemakkelijk stapelen en klaarleggen voor gebruik. Dit bespaart niet alleen tijd, maar het zorgt er ook voor dat je altijd een opgeruimd en georganiseerd geheel hebt.

Duurzame productie

De menukaarten van Flyersonline zijn niet alleen mooi bedrukt en praktisch afgewerkt, maar ook erg duurzaam. Flyersonline is een FSC gecertificeerde drukkerij. Dit betekent dat het materiaal afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Omdat Flyersonline gecertificeerd is, bestaat de mogelijkheid om het FSC-logo te plaatsen op jouw menukaart. Hiermee laat je zien dat jouw bedrijf duurzaamheid nastreeft. Door te kiezen voor de papiersoorten Paperwise of VoorBij-Papier kies je voor een papiersoort die zichtbaar duurzaam is door de vezelstructuur die je in het paier ziet. Door te kiezen voor deze duurzame papiersoorten geef je meteen een duurzame look and feel aan jouw menukaart.

Menukaarten online bestellen

Bij Flyersonline willen we graag dat je zo snel mogelijk kunt beschikken over jouw nieuwe menukaarten. Daarom bieden wij de snelste levertijd van slechts 24 uur. Zo heb je jouw professionele menukaarten razendsnel in huis! En het beste van alles? Wij leveren jouw menukaarten helemaal gratis in Nederland en België. Heb je meerdere horecazaken met ieder hun eigen menukaart en wil je dat deze allemaal op de zelfde dag geleverd worden, bijvoorbeeld omdat dan je nieuwe kaart in gaat en de keuken alles voor die dag heeft voorbereid? Dan kunnen we in overleg ook met onze eigen chauffeur alle menukaarten bezorgen bij jouw restaurants.

Drukwerk horeca op maat

De menukaarten zijn verkrijgbaar in verschillende papiersoorten, formaten en vouwwijzen en kunnen volledig op maat worden gemaakt. Zo kunnen we ook een offerte maken voor menukaarten die je niet vindt op deze pagina. Hierdoor ben je verzekerd van een uniek product dat perfect past bij jouw wensen en behoeften. Vraag hier jouw offerte voor maatwerk aan.

Door te kiezen voor onze menukaarten zorg je dat je een mooi, kwalitatieve menukaart krijgt met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Kies bijvoorbeeld voor Synaps, een syntetische papiersoort welke 15% recycled PET bevat en daarmee duurzamer is dan papier welke gelamineerd wordt. Het Synaps kan niet scheuren en kan ook met een natte doek worden schoongemaakt.

Menukaarten restaurant

Wil je liever een ander drukwerkproduct voor jouw restaurant? Geen probleem! We bieden je nog meer opties zodat we samen de perfecte menukaart voor jouw restaurant vinden. Naast de gevouwen en ongevouwen menukaarten verkopen we menukaarten in de vorm van een brochure. Je kan bij ons ook placemats bestellen waar je menukaart op staat. Wil je opvallen of heb je een evenement? Dan bieden we ook prisma staanders die als menukaart of drankenkaart te gebruiken zijn. Nog meer opvallen, kies dan voor onze menukaarten op hout.

Prisma staanders

Deze prisma staanders hebben tal van toepassingen en zijn bijzonder geschikt voor gebruik in de horeca. Ze zijn ideaal als secundaire menukaart om bijvoorbeeld de specials extra onder de aandacht te brengen. Denk bijvoorbeeld aan je cocktailkaart of een kaart voor kleine hapjes. Uniek bij Flyersonline is dat zowel de buitenkant als de binnenkant van de prisma staanders volledig bedrukt kunnen worden met jouw eigen ontwerp. De geplakte prisma staanders worden plat geleverd met een door ons bevestigde plakstrip, terwijl de prisma staanders met insteek ook plat worden geleverd en nog gemakkelijker op te zetten zijn.
Link: Prima staanders | Flyersonline | Tafelstaanders drukken

Menukaarten op hout

Menukaarten op hout zijn, zoals de naam al doet vermoeden, menukaarten die zijn gemaakt van hout. De menu-items en drankjes worden direct op het hout gedrukt. Dit zorgt voor een unieke en natuurlijke look die goed past bij restaurants en cafés die zich willen onderscheiden van de massa.

De houten menukaarten zijn 9 mm dik en hebben een bijzondere textuur. Ze zijn duurzaam, milieuvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden. De menukaarten op hout zijn bestand tegen vlekken en kunnen worden gereinigd met een vochtige doek. Door hun stevigheid gaan ze lang mee.
Link: Menukaarten op hout bedrukken | Flyersonline | Houten menukaarten

Menukaarten horeca laten drukken

De menukaarten van Flyersonline zijn geschikt voor allerlei horecaondernemingen, van restaurants tot cafés en bars. Kies het formaat en de uitvoering die perfect past bij jouw zaak of evenement en bestel vandaag nog jouw menukaarten bij Flyersonline. Of je nu kiest voor een luxe uitvoering of juist een eenvoudige variant, wij garanderen topkwaliteit.

1 Kies het eindformaat (gesloten formaat) Tekstweergave
2 Kies de vouwwijze Tekstweergave
Selecteer eerst een eindformaat.
3 Kies de bedrukking Tekstweergave
4 Kies de papiersoort
5 Kies het papiergewicht
6 Kies het laminaat
7 Kies het aantal ontwerpen