Wij zijn open en geven je 15% korting. Profiteer ook van spoedleveringen zonder toeslag.
Chat, mail of bel ons op 010 - 7 410 420. Meer informatie

  • Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

Driehoek kalenders

Driehoek kalenders

Driehoek kalenders zijn de voordeligste kalenders in ons assortiment. Deze kalenders zijn geplakt of als insteekmodel leverbaar. Driehoek kalenders zijn enkelzijdig- of dubbelzijdig bedrukbaar en geheel naar eigen ontwerp op te maken. De driekhoek kalenders drukken wij standaard op 300 gram tweezijdig sulfaatkarton met als optie om deze enkelzijdig met matlaminaat of glanslaminaat te laten afwerken.

Gratis template: kalendarium 2020

  • Optie enkelzijdige- of dubbelzijdige bedrukking
  • Keuze uit een insteek- of een geplakte uitvoering
  • Kleine en grote oplages beschikbaar
  • 48 uur levering mogelijk

Bestellen Bestelgids

Product nummer: 500
Flyersonline 8.810 560
"Driehoek kalenders" aan het laden

De goedkoopste kalender

Deze kwalitatieve driehoek kalender is de goedkoopste kalender in ons assortiment. Deze kalenderkaarten kunnen zowel enkelzijdig- als dubbelzijdig in full colour bedrukt worden. Driehoek kalenders drukken wij standaard op 300 gram tweezijdig sulfaatkarton met als optie om deze enkelzijdig met matlaminaat of glanslaminaat te laten afwerken.

Te gebruiken in eindeloos veel situaties

Deze driehoekkalenders worden naast tentkalenders ook wel bureaukalender, staande kalender, tafelkalender of jaarkalender genoemd. Door de compactheid en handzaamheid van deze driehoek kalenders zijn ze te gebruiken in eindeloos veel situaties. Zo kunt u ze bijvoorbeeld gebruiken op het kantoor, als promotiemateriaal, als relatiegeschenk of als geheugensteuntje voor op tafel. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor deze tentkalenders.

Compacte kalenders drukken

Flyersonline heeft een grote variëteit aan kalenders met de goedkoopste prijzen. Daarnaast kunt u zowel kleine als grote oplages kalenders bestellen. Hoe groter de oplage hoe voordeliger het voor u wordt. Grote oplages zijn verkrijgbaar vanaf 1000 stuks en worden offset gedrukt, kleine oplages kalenders zijn te verkrijgen vanaf 10 stuks en worden digitaal gedrukt. Driehoekkalenders kunt u zowel geplakt als met insteek bestellen.

 
Jaarkalenders gelijmd of met insteek


Jaarkalenders klaar voor gebruik

Bij Flyersonline heeft u de optie uit gelijmde driehoek kalenders of driehoek kalenders met een insteek. De geplakte driehoek kalenders worden afgewerkt met een lijmstrip en worden kant-en-klaar bij u geleverd. Zo hoeft u zelf niets meer te doen aan uw kalender en zijn deze direct klaar voor gebruik. Driehoek kalenders met een slit worden plano geleverd. De kalenders zijn gemakkelijk in elkaar te steken en eenvoudig in gebruik. Door geen lijm te gebruiken zijn deze kalender kaarten extra voordelig. Zowel geplakte kalender kaarten als de insteekkaarten zijn in kleine oplage al leverbaar binnen twee werkdagen!