• Eigen FSC® drukkerij

 • Specialist in maatwerk

 • Gratis bestandscontrole

 • Gratis verzending

 • Eigen FSC® drukkerij

 • Specialist in maatwerk

 • Gratis bestandscontrole

 • Gratis verzending

 • Gelijmde brochures drukken
 • Brochure gelijmd gebrocheerd
 • Garenloze brochures drukken
 • Brochures garenloos gebrocheerd

Brochures gelijmd drukken

Brochures gelijmd

Gelijmde brochures, ook wel garenloze brochures genoemd, kan je bij Flyersonline al bestellen vanaf 10 stuks. Door het gebruik van sterke PUR lijm worden de binnenwerk pagina's in de rug van het omslag vastgelijmd. Het loslaten van de pagina's is hierdoor zo goed als verleden tijd. Standaard bieden wij de keuze uit 19 formaten en 5 papiersoorten in verschillende gramgewichten. Bij Flyersonline druk je voordelig jouw brochures, magazines, catalogi, clubbaden en jaarverslagen in de beste kwaliteit en met de snelste levertijd.

Tip: Om de rugdikte van de omslag te weten klik je na het selecteren van de door jouw opgegeven specificaties eerst op de prijs.

 • Brochures met de snelste levertijd van Nederland en België
 • Omslag dubbelzijdig in full colour bedrukt
 • Omslag en binnenwerk op dezelfde papiersoort gedrukt (omslag steviger)
 • De rugdikte wordt automatisch berekend

Bestellen Maatwerk offerte Bestelgids

Product nummer: 540Flyers OnlineFlyers Online
4.4634

Gelijmde brochure: professioneel en stevig

Flyersonline is jouw ideale partner als het gaat om het bestellen van gelijmde brochures. Wij bieden de mogelijkheid om al vanaf 10 stuks brochures te bestellen. Hierdoor kan je voor een kleine oplage toch professionele brochures laten drukken. Bij Flyersonline maken we gebruik van sterke PUR lijm om de binnenwerk pagina's in de rug van de omslag vast te lijmen. Hierdoor wordt het loslaten van pagina's bijna verleden tijd en kan je rekenen op stevige brochures die een langere levensduur hebben.

Gelijmde brochures laten drukken

Of je nu een kleine of grote oplage nodig hebt, bij Flyersonline kan je altijd terecht voor het drukken van jouw gelijmde brochures. Kleine oplages drukken wij op een van onze digitale drukpersen zoals de Ricoh 9210 of op onze Kodak Nexpress. Wij bieden de mogelijkheid om al vanaf 10 stuks te bestellen, waardoor je ook voor kleinere speciale oplages bij ons terecht kunt. Door grotere oplages in offset te drukken op onze Komori offset drukpers zijn wij in staat om grote oplages snel en efficiënt te produceren en te leveren met een nog lagere prijs per stuk.


garenloos gelijmde brochures

Gelijmde brochures laten drukken is bij Flyersonline snel en eenvoudig geregeld. Via onze website kan je eenvoudig jouw specificaties invoeren en jouw bestelling plaatsen. Wij zorgen vervolgens voor een snelle, maar professionele productie door onze medewerkers en een snelle levering van jouw brochures, zodat je deze snel in huis hebt en kunt gebruiken voor jouw promotie- of marketingactiviteiten. Voordat we onze drukpersen aanzetten controleert een van onze pre-press medewerkers uitvoerig het drukwerkbestand van jouw brochure. Zo kijken we bijvoorbeeld of de spread-pagina’s goed doorlopen en of de aangeleverde bestanden technisch in orde zijn.

Bij jouw gelijmde magazine drukt Flyersonline zowel het binnenwerk als de cover op dezelfde papiersoort zodat de kleuren van bijvoorbeeld foto’s goed doorlopen. Wil je echter opvallen, dan kan je bij het bestellen er zelf voor kiezen om een andere papiersoort voor het omslag of de binnenwerkpagina’s te kiezen.

Lange levensduur brochures

Bij Flyersonline hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze gelijmde brochures. Daarom maken wij gebruik van sterke PUR lijm om de binnenwerk pagina's in de rug van het omslag vast te lijmen. Hierdoor worden jouw brochures steviger en hebben ze een langere levensduur. Bovendien zorgen wij voor een hoogwaardige drukkwaliteit en bieden wij de mogelijkheid om jouw brochures te voorzien van extra afwerkingen zoals lamineren of UV-spotlak.

Snelle verzending

Wanneer je jouw gelijmde brochures laat drukken bij Flyersonline, kan je rekenen op de snelste levertijd van Nederland en België. Wij begrijpen dat je jouw brochures zo snel mogelijk in huis wilt hebben en zorgen daarom voor een snelle en efficiënte productie en levering. Bovendien kan je bij ons altijd rekenen op deskundig advies en ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes voor jouw gelijmde brochures. We helpen je ook mee met het aanleveren van jouw bestanden van de gelijmde brochure. Een ervaren pre-press medewerker zal je helpen bij al jouw vragen over bijvoorbeeld afloop, resolutie en het aanleveren van spreadpagina’s.

Samenvattend, als je op zoek bent naar een professionele partner voor het drukken van jouw gelijmde brochures met jarenlange ervaring, dan ben je bij Flyersonline aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit van papier en productie, een snelle levertijd en deskundig advies en ondersteuning. Bestel vandaag nog jouw gelijmde brochures bij Flyersonline en ontdek zelf de voordelen van onze service en kwaliteit.

gelijmde brochure handleiding

Let bij het aanleveren van de bestanden van jouw gelijmde brochure, op de volgende zaken:

 • Het binnenwerk dient als één PDF bestand, op chronologische volgorde, aangeleverd te worden. Let op: pagina 1 van het binnenwerk begint rechts.
 • Het omslag loopt iets verder door dan de binnenwerk pagina’s (3 mm)
 • Het is van belang dat er extra beeld aan het omslag wordt meegegeven in het ontwerp. Het gaat hierbij om 15 mm extra aan alle zijden.


Wil je alle aanleverspecficaties voor onze gelijmde brochures lezen, bekijk hier dan onze handleiding.

 

Maatwerk uit eigen FSC drukkerij
Maatwerk eigen eigen fsc drukkerij
Wij ontzorgen!
Digitaal of offset?
Heb je een logistieke uitdaging?
Meer informatie
Welke bindwijze kies je?
Maatwerk eigen eigen fsc drukkerij
Afwijkende bindwijze
Eigen formaten
Unieke papiersoorten
Meer informatie

 

1 Kies het eindformaat (gesloten formaat) Tekstweergave
2 Kies de papiersoort voor het binnenwerk
3 Kies het papiergewicht voor het binnenwerk
4 Kies de bedrukking voor het binnenwerk Tekstweergave
5 Kies het aantal pagina's
Pagina's in veelvoud van 4 vanaf 28 pagina's (28, 32, 36, 40...) tonen ook de grote oplages t/m 10.000 stuks
6 Kies de papiersoort voor de omslag
7 Kies het papiergewicht voor de omslag
8 Kies de bedrukking voor de omslag Tekstweergave
9 Kies het laminaat voor de omslag
10 Kies het aantal ontwerpen
Heb je meerdere soorten bochures? Geef hier aan hoeveel ontwerpen je hebt.