• Eigen FSC® drukkerij

 • Specialist in maatwerk

 • Gratis bestandscontrole

 • Gratis verzending

 • Eigen FSC® drukkerij

 • Specialist in maatwerk

 • Gratis bestandscontrole

 • Gratis verzending

 • Gelijmde brochures drukken
 • Brochure gelijmd gebrocheerd
 • Garenloze brochures drukken
 • Brochures garenloos gebrocheerd

Brochures gelijmd drukken

Brochures gelijmd

Gelijmde brochures, ook wel garenloze brochures genoemd, kunt u al bestellen vanaf 10 stuks. Door het gebruik van sterke PUR lijm worden de binnenwerk pagina's in de omslag vastgelijmd. Het loslaten van de pagina's is hierdoor zo goed als verleden tijd. Keuze uit 4 verschillende papiersoorten en 12 formaten. Bij Flyersonline drukt u voordelig uw brochures, magazines, catalogi, clubbaden en jaarverslagen in de beste kwaliteit en met de snelste levertijd. Om de rugdikte van de omslag te weten klikt u op een prijs na het selecteren van uw specificaties.

 • Brochures met de snelste levertijd van Nederland en België
 • Omslag dubbelzijdig in full colour bedrukt
 • Omslag en binnenwerk op dezelfde papiersoort gedrukt (omslag steviger)
 • De rugdikte wordt automatisch berekend

Bestellen Bestelgids

Product nummer: 540Flyers OnlineFlyers Online
4.4633
1 Kies het eindformaat (gesloten formaat) Tekstweergave
2 Kies de papiersoort voor het binnenwerk
3 Kies het papiergewicht voor het binnenwerk
4 Kies de bedrukking voor het binnenwerk Tekstweergave
5 Kies het aantal pagina's
Pagina's in veelvoud van 4 vanaf 28 pagina's (28, 32, 36, 40...) tonen ook de grote oplages t/m 10.000 stuks
6 Kies de papiersoort voor de omslag
7 Kies het papiergewicht voor de omslag
8 Kies de bedrukking voor de omslag Tekstweergave
9 Kies het laminaat voor de omslag
10 Kies het aantal ontwerpen
Heb je meerdere soorten bochures? Geef hier aan hoeveel ontwerpen je hebt.

Gelijmde brochures drukken

Bij Flyersonline drukken wij heel veel verschillende brochures. Zo kunt u op de bestelpagina een staande, liggende of vierkante brochure selecteren. U kunt kiezen uit 10 verschillende formaten variërend van A6 tot en met A4 formaat.

De inhoud van een brochure kan oplopen van 24 pagina's tot en met 200 pagina's (inclusief de omslag). De omslag van de brochure wordt bij Flyersonline dubbelzijdig bedrukt. Zo heeft u nooit een witte pagina in uw omslag, tenzij u daar natuurlijk zelf voor kiest.

De garenloze brochures worden in de PUR gelijmd. Dit houdt in dat de binnenwerk pagina’s in de omslag van de brochure worden vastgelijmd met chemische polyurethaan lijm in plaats van warme hotmelt lijm. De brochures worden door het gebruik van de PUR lijm aanzienlijk sterker en het loslaten van de pagina's is zo goed als verdwenen.


garenloos gelijmde brochures

Brochures drukken met de snelste levertijd

Brochures drukken kan bij Flyersonline al vanaf 10 stuks. Kleine oplage brochures worden digitaal gedrukt op onze Kodak Nexpress. Met een levertijd van 2-3 werkdagen heeft Flyersonline de snelste levertijd van Nederland en België. Grote oplage brochures kunt u bestellen tot en met 10.000 stuks. De grote oplage brochures worden offset gedrukt en hebben met 5-6 werkdagen de snelste levertijd online.

De omslag en het binnenwerk op dezelfde papiersoort gedrukt

Wij drukken de omslag van uw brochure op dezelfde papiersoort als het binnenwerk. Natuurlijk is de omslag een stuk steviger dan het binnenwerk. Elders wordt uw brochure gedrukt op 2 verschillende papiersoorten. De omslag wordt gedrukt op een andere papiersoort dan het binnenwerk waardoor uw brochure geen eenheid meer vormt. Bij Flyersonline behoort dit voorgoed tot de verleden tijd.

Op de bestelpagina kunt u kiezen uit 3 papiersoorten. Gesatineerd mc, mat mc en houtvrij offset. Kiest u voor uw binnenwerk bijvoorbeeld 135 grams gesatineerd mc papier? Dan wordt de omslag gedrukt op 300 grams gesatineerd mc. Zo heeft u altijd de juiste uitstraling passend bij het binnenwerk.

gelijmde brochure handleiding

Download de handleiding

Wij controleren uw bestanden altijd handmatig voordat wij gaan drukken. Toch is het raadzaam om onze handleiding te downloaden waarin belangrijke punten beschreven staan hoe u uw bestanden het best kan aanleveren. Ook leggen wij de rugdikte uit en wat de platril precies is. Download de handleiding.

 • Informatie over de rugdikte
 • Informatie over de platril
 • Informatie over het aanleveren van uw bestanden


Heeft u een specifieke vraag of wens over onze gelijmde brochures? Bel ons gerust op via 010 - 7 410 420 of vraag een offerte aan. Binnen 8 uur ontvangt u al de offerte van ons.

 

Maatwerk uit eigen FSC drukkerij
Maatwerk eigen eigen fsc drukkerij
Wij ontzorgen!
Digitaal of offset?
Heb je een logistieke uitdaging?
Meer informatie
Welke bindwijze kies je?
Maatwerk eigen eigen fsc drukkerij
Afwijkende bindwijze
Eigen formaten
Unieke papiersoorten
Meer informatie