• Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

  • Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

Flyersonline is vernieuwd

24 maart 2015 om 08:15

Welkom op de vernieuwde Flyersonline

Buiten de kleine updates worden er soms ook grote updates uitgevoerd. De vernieuwde website is er hier één van. In het onderstaand overzicht stellen we u graag op de hoogte van de nieuwe verbeteringen van Flyersonline.

Hulp en advies: Mocht u vragen hebben omtrent de vernieuwde website dan u gerust bellen op 010 - 7 410 420.

Flyersonline vernieuwd prijsoverzichtPrijsoverzicht en levertijden

De prijzen van producten worden nu vertoond in een staffeloverzicht. Zo is het makkelijker en beter te vergelijken voor u. Bij veel producten is het zelfs mogelijk een eigen aantal in te vullen. De aangepaste prijs wordt dan meteen berekend!

Het zien van de prijs, levertijd en de oplage in één overzicht maakt drukwerk bestellen bij Flyersonline een stuk eenvoudiger. 

 

Flyersonline vernieuwd prijsoverzicht

Productafbeeldingen en informatie

Alle producten zijn vernieuwd en verbeterd met duidelijke afbeeldingen. De afbeeldingen zijn nu ook te vergroten door erop te klikken en hebben een handige onderschrift om u extra informatie te geven. Producten in uw winkelwagen worden nu ook getoond met afbeeldingen.

Alle producten zijn ook voorzien van betere tekst. Veel producten hebben nu een extra tabblad ‘Meer informatie’ waarin toevoegende informatie staat van het product. U zult dus altijd goed op de hoogte zijn!

Flyersonline - Mijn Flyersonline

Bestelproces en uw account

Producten bestellingen is velen malen makkelijker gemaakt. Door de nieuwe one-page checkout is het invullen van de bestelgegevens heel snel gedaan. Bestellingen kunnen nu ook betaald worden met Paypal en MisterCash welke zijn toegevoegd aan de checkout.

Wanneer u een bestelling heb geplaatst kunt u in ‘Mijn Flyersonline’ de drukbestanden aanleveren. Hierin ziet u ook een overzicht van alle eerdere bestellingen. Accountgegevens aanpassen kan hier ook.

Klantenservice

Bij vragen kunt u gerust contact opnemen. Misschien wordt uw vraag al beantwoordt op de klantenservice pagina.

 Telefonisch
+31 (0)10 7 410 420

 E-mail
info@flyersonline.nl