• Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

  • Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

Digitaal drukwerk bestellen

18 januari 2017 om 12:09

Digitaal drukken

Kunnen CO2-neutraal drukwerk en scherpe tarieven samengaan met een hoogwaardige kwaliteit van uw drukwerk? Drukkerij Flyersonline in Rotterdam Zuid bewijst al zo’n dertig jaar dat dit heel goed mogelijk is. Flyersonline verzorgt op duurzame wijze tegen scherpe tarieven professioneel drukwerk. Twee van de factoren die hun invloed hebben op de uiteindelijke prijs is de oplage: hoeveel stuks heeft u eigenlijk nodig en hoe snel moet het drukwerk allemaal klaar zijn?Digitaal drukken Flyersonline

Ten opzichte van traditionele druktechnieken is het digitaal drukken in opkomst. Daar zijn grofweg twee belangrijke redenen voor aan te wijzen: snelheid en kosten. De verwerkingssnelheid van digitaal drukwerk ligt een stuk hoger dan wanneer van traditionele technieken gebruik gemaakt wordt. Dat kan belangrijk zijn, zeker als een bepaald drukwerk snel gereed moet zijn.

Digitaal drukken heeft daarnaast als voordeel dat er nauwelijks of geen vaste kosten zijn bij een drukopdracht. Er kan direct vanuit de aangeleverde bestanden worden gedrukt. De kosten per pagina liggen dan wel weer hoger. Wordt de totale oplage groter, dan wordt het voordeliger om juist wel van de traditionele druktechnieken gebruik te maken. Dan heeft u wel te maken met vaste kosten per opdracht, maar de prijs per pagina ligt meteen een stuk lager. Nadeel is dan wel dat het wat langer zal duren voor de hele drukopdracht gereed is.

Van ontwerp naar drukwerk

Flexibiliteit is voor elke ondernemer belangrijk, en dat geldt zeker voor de manier en het tijdstip waarop u het af te drukken materiaal aanlevert bij drukkerij Flyersonline in Rotterdam. U verzorgt de inhoud en opmaak van uw drukwerk helemaal zelf, waardoor u alles geheel in eigen hand houdt. Nadat we van u de bestanden met het af te drukken materiaal hebben ontvangen zullen deze bestanden nauwkeurig worden gecontroleerd. Zo kunnen we er zeker van zijn dat zich tijdens het drukken geen onverwachte en ongewenste verrassingen zullen voordoen. Uw drukwerk wordt vervolgens in heel Nederland en België gratis bij u geleverd.

Kodak Nexpress 2500

Flyersonline pakt uit met de beste en milieuvriendelijkste digitale pers op de markt: de Kodak Nexpress 2500. Omdat de Nexpress door Kodak samen met drukpersfabrikant Heidelberg is ontwikkeld, evenaart de afdruk van de Nexpress de kwaliteit van offset drukwerk. Bijna alle papiersoorten van 60 t/m 400 grams zijn te bedrukken en door een uniek schoon-en weersysteem behoren registratieproblemen in digitaal drukken tot het verleden.

Kodak Nexpress 2500 Flyersonline

Hoe werkt digitaal drukken bij Flyersonline?

Onze machine is uitgerust met een vijfde druktoren voor (spot)vernis en dimensional printing (reliëfdruk). Door het toevoegen van RGB kleuren kunnen wij ook 86% van de PMS kleuren goed reproduceren. Flyersonline heeft naast de unieke extreem hoge afdrukkwaliteit ook gekozen voor de Kodak Nexpress vanwege het milieuaspect. Zo worden alle verbruiksonderdelen 100% recycled en bevatten de dry-inkten geen gevaarlijke stoffen. Hiermee is het drukwerk afkomstig van onze digitale pers veilig voor verpakkingen van voedselmiddelen en speelgoed.

Digitaal drukken lage oplage

Kleine oplage?
Het is mogelijk om kleine oplage te bestellen. Zelfs al vanaf 1 stuks. Dit is mogelijk door de lage opstartkosten van digitaal drukwerk. Zo heeft u dus in veel gevallen niet te maken met minimale afnames en kunt u dus gewoon bestellen wat u nodig heeft.

Flyersonline 24-uurs-spoed digitaal drukken

Snelle levertijden
Doordat digitaal drukwerk direct droog is wanneer het uit de pers komt, kunnen we zeer korte levertijden realiseren. In veel gevallen kan het al de volgende dag klaar zijn en is dus uiterst geschikt voor printing on demand.

Flyersonline variabele data printing 

Variabele Data Printing
Variabele data wil zeggen dat je in 1 drukorder meerdere data kwijt kan. Adressen kunnen meteen in mailings meegdrukt worden, maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld visitekaartjes voor meerdere personen te bestellen. Dit is ook handig voor het drukken van brochures, jaarverslagen, stageprojecten datasheets en vele andere producten.