Profiteer online tijdelijk van 15% korting op alle website producten.

  • Eigen FSC® drukkerij

  • Specialist in maatwerk

  • Gratis bestandscontrole

  • Gratis verzending

De vernieuwde Flyersonline

04 september 2017 om 08:55

De nieuwe Flyersonline

Het is zover: Flyersonline is vernieuwd!

Wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een compleet nieuwe website. Een strakker design, een sneller bestelproces en een verbeterde zoekfunctie zorgen ervoor dat u nog sneller en beter drukwerk kunt bestellen. We nemen u mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar uw mening!

Look & feel

Veel pagina's hebben een nieuwe look gekregen. De grootste aanpassingen zijn de homepage, de productpagina's en de winkelwagen. Ook wordt er gebruik gemaakt van het nieuwe Flyersonline logo met een leidende oranje kleur. Verder zijn alle productafbeeldingen verscherpt. Ook op hoge resolutie beeldschermen (uw mobiel, tablet etc.) zien de afbeeldingen er nu extra scherp uit.

Bestelproces

Op productpagina's is het aangeven van uw gewenste productspecificaties verder geoptimaliseerd. Door het aanklikken van 'plaatjes' in het bestelproces wordt bestellen gemakkelijker en fijner. Na het aanklikken van een prijs verschijnt u tevens in een vernieuwde productsamenvatting. Wat ook opvalt is dat de tabbladen 'Productinformatie''Meer informatie' en 'Opmaak templates' er niet meer zijn. De opmaak templates van uw product vindt u voortaan aan de rechterzijde onder de kop 'Aanleverspecificaties'.

Prijstabel

Vanaf nu is het mogelijk om vanuit één prijstabel alle prijzen, druktechnieken en (aan)levertijden te zien. Dat vergelijkt en bestelt een stuk makkelijker in vergelijking met de twee prijstabellen welke wij voorheen gebruikten. Een eigen aantal invullen en de prijzen inclusief of exclusief BTW tonen is natuurlijk ook nog steeds mogelijk.

Sneller

Het navigeren naar uw gewenste product of pagina gaat sneller dan voorheen. Niet alleen laden de pagina’s sneller, ook is de zoekfunctie van de website verbeterd en toont deze nu meer en betere zoekresultaten. Bovendien is het nu mogelijk om gebruik te maken van de 'Alle producten' dropdown in het hoofdmenu. Op iedere pagina kunt u dus gemakkelijk naar uw product navigeren.

Veiliger

Het beveiligingscertificaat 'https' (SSL certificaat) gebruikte we al en zal natuurlijk nog steeds gebruikt worden. Daarnaast geven onze nieuwe servers een nog beter antwoord op de hedendaagse beveiligingsvraagstukken.

Responsive

Steeds vaker wordt er via de mobiel of tablet bestelt. Daarom hebben we de vernieuwde Flyersonline ook direct responsive gemaakt. Alle producten zijn vanaf nu dus gemakkelijk vanaf uw mobiel of tablet te bestellen.